Antenne

Tv & radio

Hareskov Elektric’s erfaring rækker fra traditionelle antenneanlæg til større fællesantenneanlæg, herunder integration til hybridnet.

Egen hovedstation

Med egen antennehovedstation har man mulighed for at selv sammensætte den pakke af programmer der skal tilbydes beboerne – det til en pris der ligger under det man betaler for at modtage signalet over kabel-tv.

Hvis ikke alle ønske at modtage samme kanaler, er der mulighed for at sammensætte forskellige pakker, til forskellige grupper af beboere. Selve adgangen styres ved hjælp af elektroniske filtre.

IP leveret signal

En helt ny mulighed er at modtage signalet over datanetværket. Teknologien er stadig i sin begyndelse, og der stilles store krav til netværkets struktur, men det er dog en reel mulighed.

Kabel tv-udbydere

Selv om man ønsker at bruge kabel-tv fra de store udbydere, kan det stadig være en fordel at have sit eget fordelingsnet i foreningen. Ved selv at eje kabler og føringsveje, har man sikret sig, at man uden problemer kan skifte udbyder, eller anvende kabler og føringsveje til andre formål i foreningens interesse.