Sikring (Brand)

Skikring (brand)

Hareskov Elektric tilbyder sikring, adgangskontrol, alarm- og videoovervågning til virksomheder og private.

Vi tilbyder integrerede løsninger, hvor såvel alarm som video og evt. adgangskontrol informationerne overføres til vagtcentralen ved alarm. Med vores avancerede løsninger er det også muligt, at man selv eller naboen bliver ringet op ved alarm.

Hos Hareskov Elektric A/S er vi specialister inden for ABA og AVA-installationer, og vi er stolte over at kunne sige, at vores ABA- og AVA-løsninger er DBI godkendte. DBI står for Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, som er en velrenommeret organisation inden for brandsikkerhed i Danmark.

At være DBI godkendt betyder, at vores ABA- og AVA-løsninger godkendes gennem 3. parts kontrol og opfylder alle relevante standarder og krav inden for brandsikkerhed. Vores ABA- og AVA-løsninger er således af høj kvalitet, og opfylder altid gældende standarder for brandsikkerhed.

Vores team af eksperter har den nødvendige erfaring og ekspertise til at designe og installere ABA- og AVA-løsninger, som er skræddersyet til din bygnings specifikke behov. Vi kan også hjælpe med vedligeholdelse og reparation af dine ABA- og AVA-systemer, så de altid er i topform og beskytter dit bygnings og dens beboere eller brugere mod brandfare.

Som en ansvarlig og pålidelig virksomhed er det vores mål altid at levere fejlfri ABA- og AVA-løsninger således at dine brandsikkerhedsbehov er opfyldt. Hvis du har brug for hjælp til at sikre din bygning mod brandfare, så kontakt os i dag for at høre mere om vores ABA- og AVA-løsninger.

Hareskov Elektric A/S udfører desuden nød- og panikbelysning samt ABDL-anlæg.